ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ...





 10 λόγοι για την απόκτηση Aσφάλειας Ζωής

Η Ασφάλεια Ζωής είναι το σημαντικότερο βήμα στον οικονομικό προγραμματισμό. Αποτελεί σημείο αναφοράς για την ουσιαστική εξασφάλιση των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου, ό,τι κι αν συμβεί.
1. Διατήρηση της ποιότητας ζωής
Συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα ή τις τυχόν ελλιπείς παροχές του φορέα της κοινωνικής ασφάλισης του ασφαλισμένου, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Έτσι μπορούν να καλυφθούν οι λογαριασμοί και οι τρέχουσες ανάγκες, ενώ διατηρείται το επίπεδο και η ποιότητα ζωής της οικογένειάς του.
2. Αποκατάσταση παιδιών
Διασφαλίζει το απαιτούμενο κεφάλαιο για την εκπλήρωση των μελλοντικών στόχων των παιδιών του ασφαλισμένου. Η χρηματοδότηση των σπουδών τους και η προσωπική και επαγγελματική τους αποκατάσταση θα είναι και την επόμενη ημέρα βασική προτεραιότητα για την οικογένειά του.
3. Εξόφληση δανείων
Μπορεί να εξοφληθεί αμέσως μέρος ή το σύνολο των ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως υπόλοιπα πιστωτικών καρτών, προσωπικά και στεγαστικά δάνεια κ.λπ. Με αυτό τον τρόπο ενισχύονται ουσιαστικά τα μέλη της οικογένειας του ασφαλισμένου, ώστε να διατηρήσουν ανέπαφα τα υφιστάμενα περιουσιακά στοιχεία (π.χ. κατοικία, αυτοκίνητα κ.λπ.).
4. Αντιμετώπιση των «τελευταίων» εξόδων
Με το κεφάλαιο της Ασφάλειας Ζωής, η οικογένεια του ασφαλισμένου μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόβλεπτο και επιπρόσθετο οικονομικό βάρος της πιο δύσκολης στιγμής.
5. Προσφορά πολύτιμου χρόνου προσαρμογής
Κάτω από ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο, η οικογένεια του ασφαλισμένου δεν θα έχει ταυτόχρονα και την πίεση των οικονομικών προβλημάτων. Τους χαρίζει «πολύτιμο χρόνο» για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να υπάρξει μια πιο ομαλή μετάβαση στη νέα κατάσταση. Τους προσφέρει μια χρονική περίοδο, η οποία είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί ο νέος ρυθμός ζωής, να βρεθεί κάποια νέα εργασία, να τακτοποιηθούν θέματα στέγης ή φύλαξης παιδιών κ.λπ.
6. Άμεση εξασφάλιση ενός περιουσιακού στοιχείου
Με μια μικρή και συστηματική καταβολή (ασφάλιστρο), εξασφαλίζεται αμέσως και την πιο κρίσιμη στιγμή ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας (κεφάλαιο), το οποίο θα απαιτούσε πολλά χρόνια αποταμίευσης και οικονομικών στερήσεων για να δημιουργηθεί.
7. Δυνατότητα αποταμίευσης
Η Ισόβιος Ασφάλεια Ζωής με αξία εξαγοράς δίνει τη δυνατότητα, μέσω της επιλογής της εξαγοράς, για συστηματική και πειθαρχημένη αποταμίευση, με εγγυημένο κεφάλαιο για κάθε χρόνο του συμβολαίου.
8. Προστασία της ακίνητης περιουσίας
Με το κεφάλαιο της Ασφάλειας Ζωής υπάρχουν διαθέσιμα τα απαραίτητα χρήματα, ώστε να πληρωθούν οι τυχόν φόροι για τη μεταβίβαση της κληρονομιάς στα αγαπημένα πρόσωπα του ασφαλισμένου.
9. Κάλυψη υπαρκτού και απρόβλεπτου κινδύνου
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ένας στους πέντε άνδρες δεν θα φθάσει στα 65. Η στατιστική όμως δεν προβλέπει το ποιος και το πότε. Πρόκειται για ένα υπαρκτό και σημαντικό κίνδυνο, ο οποίος δεν πρέπει να αγνοηθεί και να αφεθεί στην τύχη της η ζωή της οικογένειας του ασφαλισμένου.
10. Πράξη αγάπης και ευθύνης
Η Ασφάλεια Ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό «σωσίβιο». Είναι μια έμπρακτη απόδειξη του ασφαλισμένου ότι μεριμνά για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπά και οι οποίοι εξαρτώνται οικονομικά άμεσα από αυτόν. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης.
Ποιος δεν θα ήθελε να έχει η οικογένειά του ένα σημαντικό κεφάλαιο στα χέρια της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις χωρίς να διακυβεύεται το μέλλον και η ποιότητα της ζωής της, σε περίπτωση που εκείνος ή εκείνη δεν θα είναι πια κοντά τους;
Aυτό ακριβώς προσφέρει η Ασφάλεια Ζωής:
Eξασφάλιση και σιγουριά στους αγαπημένους του ανθρώπους! 

«Η Ασφάλεια Ζωής δεν είναι γι' αυτούς που "φεύγουν" αλλά γι' αυτούς που μένουν!»
Life & Health Insurance Foundation for Education (L.I.F.E

Σχόλια